POMLADNI POZDRAV IZ AGENCIJE VAN GOGH

12.03.2021

Cenjeni gostje, dragi prijatelji,

Čas kljub vsemu hitro beži in od mojega zadnjega javljanja je minilo več kot mesec dni. V tem času se je situacija pri nas in v svetu malce popravila. Vse več ljudi je bilo cepljenih in vse manj je okuženih. To, kar si najbrž v tem trenutku želimo prav vsi, je, da bi naši odgovorni priskrbeli čim več cepiva (kateregakoli) in to čim prej. Virus najbrž nikoli ne bo popolnoma izginil, bo pa oslabel, oziroma bomo mi imuni nanj.

Vse več optimizma je čutiti tudi med kolegi na področju turizma povsod po svetu. Nekateri se pripravljajo na veliki, poletni »come back«, drugi računajo na umirjeno vrnitev v normalo. Vsi pa si, tako kot seveda tudi vi, naši gostje, želijo, da bi se to zgodilo čim prej. Glede na tempo nekaterih odločitev, dirigiranih iz Bruslja, predvidevam, da bomo v prvem obdobju lahko potovali vsi, ki si to želimo, samo da eni s potrdilom, da so bili cepljeni, drugi pa z negativnim PCR testom. Vsekakor pa je nepotrebno strašiti in omejevati tiste, ki so bili cepljeni ali so COVID že preboleli. Po dobrem letu dni omejitev in takih ali drugačnih ukrepov nas nič več ne more zaustaviti.

Vsi, ki smo zdravi, bomo seveda še naprej skrbeli za svoje zdravje in zdravje drugih, se držali priporočil, čakati, da bo povsod po svetu virus popolnoma izginil pa seveda nima smisla. Zato smo in bomo letos še posebej skrbno izbirali tiste destinacije, ki bodo za naše goste primerne in varne.

Dobra novička je ta, da riziko odpovedi vključuje tudi rizik povezan s Covidom v vseh pogledih: torej, v kolikor bi bil vaš test pred odhodom na pot pozitiven in vas ne bi pustili na letalo, potem vam zavarovalnica povrne vplačan znesek denarja. Enako velja tudi s CORIS zavarovanjem z asistenco na poti, v primeru, da bi se bolezen manifestirala na poti in bi potrebovali zdravniško pomoč.

In katere destinacije smo izbrali za ponovni začetek? Prvo bo enotedensko luksuzno potovanje v LIBANON, deželo starih Feničanov. Nato pa bodo sledila tudi druga potovanja in sicer:

1. LIBANON: 21.5. – 28.5. 2021 : luksuzno potovanje (hoteli s 5*****), priporočamo ljubiteljem zgodovine!

 

2. AZORI: 18.6. – 25.6.2021 : Azori veljajo še za zadnji skriti kotiček v Evropi, sredi Atlantika. Priporočamo ljubiteljem narave!

 

3. UKRAJINA: 24.6. – 4.7.2021 : Izjemno desetdnevno potovanje od zahoda do obal Črnega morja!

POLETNA POTOVANJA:

 

4. TRANSSIBIRSKA ŽELEZNICA: 15.7. – 1.8.2021 : Izjemno doživetje je vožnja z najdaljšo železnico na svetu od Vladivostoka do Moskve!

 

5. KRIŽARJENJE PO REKI REN: 12.8. – 19.8.2021 : s 5***** ladjo od Amsterdama do Mainza, s postanki v najlepših, nemških, romantičnih mestih!

JESENSKA POTOVANJA:

 

6. ZAKAVKAZJE: Azerbajdžan, Gruzija in Armenija: 3.9. – 29.8.2021 : Od obal Kaspijskega do obal Črnega morja!

 

7. VOLGA: OD SANKT PETERBURGA DO MOSKVE: 6.9. – 15.9.2021  : Klasično križarjenje na ladji s 4**** po severnem delu Volge

 

8. JUŽNA VOLGA: OD MOSKVE DO ASTRAHANA: 15.9. – 29.9.2021 : Drugo križarjenje po reki Volgi, po njenem južnem delu.

 

9. KLASIČNA GRČIJA IN KRIŽARJENJE PO EGEJSKEM MORJU: 22.10. – 29.10.2021 : Izjemna kombinacija potovanja in križarjenja

 

10. MEZOPOTAMIJA: VZHODNA TURČIJA: 22.10. – 31.10. 2021 : Najskrivnostnejši in manj znani, a zagotovo najzanimivejši del Turčije

 

Prijave za omenjena potovanje že sprejemamo. Lahko jih pošljete po elektronski pošti na  ali pa kar na moj mail:  . Lahko nas pokličete po telefonu, najbolj zagotovo pa nas boste dobili na naših mobilnih številkah: 041/752-232 in 041/643-462.

Jeseni bomo dodali še nekaj odhodov. O njih vas bomo z veseljem sproti obveščali.

Prepričani smo, da bodo potovanja, zlasti po tako dolgem premoru, še kako dobrodošla. Naše goste naprošamo zgolj za kanček več razumevanja in fleksibilnosti, zlasti glede letalskih prevoznikov, ki se že leto dni borijo za preživetje in skrbijo za to, da ljudje kljub vsem omejitvam še vedno lahko potujejo po svetu.

Želim vam, da se čim prej cepite, ostanete zdravi in da se kmalu spet vidimo,

dr. Ivo Mulec

Direktor

 

Podrobnosti
Itinerarij
Galerija
Datum odhoda

12.03.2021

Rok za prijavo

Najmanjše št. potnikov

Cena vključuje

Cena ne vključuje

Dodatne informacije

Prijava na E-novice

Naročite se na naše e-novice in bodite obveščeni o najnovejših ponudbah, aktualnih akcijah in mnogo več.

Prijava