BOŽIČNO-NOVOLETNO VOŠČILO

24.12.2020

Cenjeni gostje, dragi prijatelji Agencije Van Gogh,

Čas tudi letos neizmerno hitro beži in samo še nekaj dni nas loči od božičnih praznikov in izteka leta, ki si ga bo zagotovo vsakdo zapomnil. Letošnji prazniki bodo nedvomno drugačni za vse in upajmo, da edini taki. Najbrž moramo tudi to doživeti, da bi lahko bolje cenili vse, kar nam je bilo poprej samo po sebi umevno. Letošnje leto je prišlo kot prava katarza, čas za razmislek, čas da potegnemo črto in odpremo novo poglavje. Ugotovili smo, da se vsega ne da kupiti z denarjem. Lahko kupimo lepo, novo hišo, ne moremo pa kupiti dom. Lahko kupimo zdravila, ne moremo pa kupiti zdravja. Lahko kupimo številne užitke, ne pa sreče. In sreča še vedno biva v majhnih rečeh, v številnih dejanjih in trenutkih, ki nas zares bogatijo in plemenitijo. In ker v vsaki stvari poskušamo najti nekaj lepega, dobrega, letošnje leto zagotovo ne bo najslabše doslej. Tudi letos se je zgodilo veliko lepega. Ko živimo iz dneva v dan, potem to zagotovo in prej opazimo. Nikoli si nisem znal predstavljati, da lahko dva majhna mucka, ki jih rešiš iz azila in jima ponudiš toplino doma, tako korenito spremenita tvoje življenje.

Žal nam letos ni uspelo praznovati 30 let našega delovanja. Najprej nam je bilo zaradi tega hudo, potem pa smo sklenili, da bo 33-ta obletnica veliko lepša kot pa okrogla, 30-ta. Nenazadnje, praznovali smo tudi naš 22. rojstni dan in ne 20. Do takrat pa bomo zavihali rokave in pripravili še veliko lepih, novih programov. Idej in načrtov je še mnogo in tudi destinacij nam ne bo še tako hitro zmanjkalo. Nenazadnje je lepo kako destinacijo, ki nas je pred mnogimi leti prevzela, po letih od prvega srečanja ponovno obiskati. Tudi sedaj, ko čakamo, da cepivo zaustavi pandemijo in ponovno sedemo v pisarne in se zberemo v polni zasedbi in nadaljujemo tam, kjer smo ostali marca letos, razmišljamo in kreiramo nove programe. Zaenkrat vas še ne upamo povabiti na pravo potovanje, vas pa vabimo, da si tokrat ogledate veliko turo po eni najlepših dežel črnega kontinenta,  največji afriški deželi, prelepi puščavski Alžiriji. Upajmo, da se bomo lahko kmalu ponovno podali tja.

Tukaj je povezava do potovanja:

Alžirija: https://www.youtube.com/watch?v=SLN-sYkBVJ8

Želimo vam mirne, vesele praznike in naj leto, ki prihaja, vrne svobodo gibanja in možnosti brezskrbnih potovanj brez omejitev in strahu pred čemerkoli. Ostanite zdravi, vse ostalo se bo tako ali drugače uredilo. Zvezdana, Nataša, Blanka, Matej in jaz vam želimo vse dobro v letu 2021!

Lepim željam pa prilagamo še eno lepo pesem, ki naj vam polepša dan …  https://www.youtube.com/watch?v=mG05YzmmiCU

 

dr. Ivo Mulec

Direktor

 

 

Podrobnosti
Itinerarij
Galerija
Datum odhoda

24.12.2020

Rok za prijavo

Najmanjše št. potnikov

Cena vključuje

Cena ne vključuje

Dodatne informacije

Prijava na E-novice

Naročite se na naše e-novice in bodite obveščeni o najnovejših ponudbah, aktualnih akcijah in mnogo več.

Prijava